My network

Job

company
fr  

TEC

Automation Projectleider Logistieke Projecten

TEC


Flandres Orientale ( > Belgium > Europe)
6/11/2018

Description de fonction

Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ze durven investeren in doorgedreven automatiseringen voor zowel productie als logistiek, en staan ervoor bekend hierin gewaagde, soms unieke keuzes te maken. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een projectleider (m/v) binnen het operationele en logistieke deel.

Functie

- Je bent verantwoordelijk voor zowel het uitdenken, implementeren, opvolgen en goed functioneren van diverse investerings- en verbeteringsprojecten m.b.t. logistieke processen (AGV’s, automatische magazijnen, …)
- Je analyseert de noden om de werking van de logistieke systemen op peil te houden en te verbeteren. Hierbij gebruik je bestaande KPI’s of stel je nieuwe voor.
- Je coördineert tussen de interne operationele afdelingen, zoals montage, productie, logistiek, technische dienst, operationele IT (MES & WMS-software). Daarnaast begeleid je ook externe leveranciers van zowel software en hardware.
- Je maakt een lastenboek op dat de behoeften en objectieven in kaart brengt en maakt een grondige voorstudie. Je onderhoudt hierbij de nodige contacten met leveranciers.
- Je distilleert een aantal voorstellen binnen de technische mogelijkheden en presenteert deze aan het projectteam, met oog voor zowel de technische parameters als de ROI.
- Als “verbindingsofficier” coördineer en werk je het geselecteerde voorstel uit in samenwerking met alle betrokken partijen. Uiteindelijk sta je ook in voor de realisatie van het project.
- Je maakt de nodige werkinstructies op en treedt op als interne opleider en coach van medewerkers uit productie en onderhoud.
- Na de implementatie volg je met het projectteam het behalen van de objectieven op en breng je hiervoor de kritische parameters in kaart.
- Bijkomend los je operationele problemen op en doe je troubleshooting in nauwe samenwerking met de productie- en onderhoudsafdelingen.
- Je opereert vanuit de technische dienst en rapporteert aan de COO.


Fonction : Engineering , Consulting , Project Management


Compétences : Automation , English , Production Optimisaiton , Process Automation , Project Engineering , Teamwork , Project Coordination , Team Coordination , Stock Management , Project Planning


Secteur : Machinery


Mobilité

 • Flandres Orientale ( > Belgium > Europe)
Profil recherché

Wie zoeken we voor deze functie?

- Je bezit een master in de Industriële of Ingenieurswetenschappen Elektromechanica of Werktuigkunde-Elektrotechniek.
- Relevante ervaring in het realiseren van investerings- en verbeteringsprojecten in productie is een pluspunt, maar wij staan evenzeer open voor schoolverlaters.
- Je beschikt over goede communicatievaardigheden en wenst te groeien in je leidinggevende capaciteiten.
- Je beschikt over een analytisch denkvermogen, een gezonde dosis creativiteit en zin voor innovatie.
- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht.
- Je bent een teamplayer, maar je kan ook autonoom werken.
- Je bent in staat prioriteiten te leggen waarbij het overzicht duidelijk blijft en je kan goed omgaan met deadlines.
- Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels en beschikt over operationele kennis van Frans (of je bent bereid deze kennis te vervolmaken).


Langue

 • Anglais
 • Néerlandais
Information de contact

Siel Vermeulen

TEC
Belgique

Annonceur
Siel Vermeulen Siel Vermeulen
Your automation network

Bienvenue sur AutomationJob, le plus grand réseau professionnel en automation avec plus de 16 000 membres.


Spécialités clés

 • Informatique Industrielle
  C#, dotNet, Wonderware, SAP, Manufacturing Execution System (MES), Warehouse Execution System (WMS), Labs Information Management System (LIMS), Enterprise Resource Planning(ERP), logiciels de gestions de production
 • Automation
  Robotique, Automatisation industrielle, Internet des Objets, automatique embarquée, vision automatisée
 • Intelligence prédictive
  Big Data, Data Analytics, Robotic Process Automation, maintenance prédictive, planification intelligente, Advanced Planning System (APS)
 • Conception 3D
  Modélisation 3D, Gestion des produits et des lignes de production assistée par ordinateur, Impression 3D, réalité virtuelle et augmentée, PLM, simulation de flux, apprentissage en ligne, instruction de travail numérique, usine sans papier, automatisation du travail de connaissance, matériaux avancés


Inscrivez-vous sur AutomationJob pour accélérer votre carrière.Pour toute question, demande ou suggestion, contactez-nous à info@automationjob.com ou +32.474.513.184