My network

Job

company
de  

TEC

Automation Projectleider Logistieke Projecten

TEC


West Vlaanderen ( > Belgium > Europe)
6/11/2018

Job description

Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ze durven investeren in doorgedreven automatiseringen voor zowel productie als logistiek, en staan ervoor bekend hierin gewaagde, soms unieke keuzes te maken. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een projectleider (m/v) binnen het operationele en logistieke deel.

Functie

- Je bent verantwoordelijk voor zowel het uitdenken, implementeren, opvolgen en goed functioneren van diverse investerings- en verbeteringsprojecten m.b.t. logistieke processen (AGV’s, automatische magazijnen, …)
- Je analyseert de noden om de werking van de logistieke systemen op peil te houden en te verbeteren. Hierbij gebruik je bestaande KPI’s of stel je nieuwe voor.
- Je coördineert tussen de interne operationele afdelingen, zoals montage, productie, logistiek, technische dienst, operationele IT (MES & WMS-software). Daarnaast begeleid je ook externe leveranciers van zowel software en hardware.
- Je maakt een lastenboek op dat de behoeften en objectieven in kaart brengt en maakt een grondige voorstudie. Je onderhoudt hierbij de nodige contacten met leveranciers.
- Je distilleert een aantal voorstellen binnen de technische mogelijkheden en presenteert deze aan het projectteam, met oog voor zowel de technische parameters als de ROI.
- Als “verbindingsofficier” coördineer en werk je het geselecteerde voorstel uit in samenwerking met alle betrokken partijen. Uiteindelijk sta je ook in voor de realisatie van het project.
- Je maakt de nodige werkinstructies op en treedt op als interne opleider en coach van medewerkers uit productie en onderhoud.
- Na de implementatie volg je met het projectteam het behalen van de objectieven op en breng je hiervoor de kritische parameters in kaart.
- Bijkomend los je operationele problemen op en doe je troubleshooting in nauwe samenwerking met de productie- en onderhoudsafdelingen.
- Je opereert vanuit de technische dienst en rapporteert aan de COO.


Funktion : Engineering , Consulting , Project Management


Fähigkeiten : Automation , English , Production Optimisaiton , Process Automation , Project Engineering , Teamwork , Project Coordination , Team Coordination , Stock Management , Project Planning


Sektor : Machinery


Mobilität

 • West Vlaanderen ( > Belgium > Europe)
Profile preference

Wie zoeken we voor deze functie?

- Je bezit een master in de Industriële of Ingenieurswetenschappen Elektromechanica of Werktuigkunde-Elektrotechniek.
- Relevante ervaring in het realiseren van investerings- en verbeteringsprojecten in productie is een pluspunt, maar wij staan evenzeer open voor schoolverlaters.
- Je beschikt over goede communicatievaardigheden en wenst te groeien in je leidinggevende capaciteiten.
- Je beschikt over een analytisch denkvermogen, een gezonde dosis creativiteit en zin voor innovatie.
- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht.
- Je bent een teamplayer, maar je kan ook autonoom werken.
- Je bent in staat prioriteiten te leggen waarbij het overzicht duidelijk blijft en je kan goed omgaan met deadlines.
- Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels en beschikt over operationele kennis van Frans (of je bent bereid deze kennis te vervolmaken).


Sprache

 • Englisch
 • Niederländisch
Kontakt-Informationen

Siel Vermeulen

TEC
Belgien

Job-Poster
Siel Vermeulen Siel Vermeulen
Your automation network

Willkommen bei AutomationJob, dem größten professionellen Netzwerk in der Automatisierung mit mehr als 16.000 Mitgliedern.


Schlüssel Spezialität

 • Intelligente (Hardware-) Sensoren und Aktoren
  (kollaborative, selbstlernende und autonome Roboter, Fahrerlose Transportsysteme, RFID, Internet der Dinge, erweiterte Realität, virtuelle Realität, Pick-by-Beam, mobiles Internet, Kamera)

 • Vertikale und horizontale (Software-) Integration
  (mit Lieferanten, Kunden, Partnern und innerhalb des Unternehmens zwischen Maschinen und Systemen, Remote Experience Platform, Cloud-Technologie, Cybersecurity)
 • Wissensmanagement & Design für die Produktion
  (3D-Produkt-Prozess-Design, 3D-Druck, PLM, Strömungssimulation, E-Learning, digitale Arbeitsanweisungen, papierlose Fabrik, Automatisierung der Wissensarbeit, fortgeschrittene Materialien)
 • Manufacturing Intelligence und Predictive Analytics
  (Big Data, vorausschauende Wartung, intelligente Planung)
 • Agile & Operational Excellence Mindset
  (digitales, mobiles und visuelles Performance Management und KPI, optimierte und automatisierte Verarbeitung, flexible Organisation, digitales & schlankes Fertigungsverhalten, sparsame Innovation, Just In Time, neue Geschäftsmodelle)

Melden Sie sich bei AutomationJob an, um Ihre Karriere zu beschleunigen.


Für jede Frage oder Anregung, kontaktieren Sie uns: +32 474 513 184 oder info@automationjob.com und +32.474.513.184