AutomationJob
Mon Profil

AUTOMATISATIE-INGENIEUR (BE638592)

Genencor International via Hudson - http://www.jobs.hudson.com
       Flandres Orientale ( > Belgium > Europe)

Description de fonction

- Je maakt deel uit van het team van capital ingenieurs die de installaties, hardware, software en automatisatienetwerken binnen de productie beheren. Hierbij draag je actief bij tot een zo efficiënt mogelijke aansturing van een volledig automatische procestechnologische productieplant.
- Je ondersteunt de productie bij problemen op het vlak van procescontrole en automatisatie, je komt tussen bij storingen en zoekt zelfstandig en constructief naar oplossingen. Je engageert je om deel uit te maken van een wachtsysteem.
- Binnen de engineeringafdeling trek je optimalisatie- en investeringsprojecten vanaf de conceptfase, over aankoop en programmering tot en met de roll-out. Naast het technische luik van de projecten, ben je ook verantwoordelijk voor de planning en de budgettering die je nauwgezet opvolgt.
- Je staat in voor het preventieve onderhoud van de diverse systemen. Je calculeert vervangingen en onderhoudt de contacten met verschillende leveranciers.
- Je hebt regelmatig contact met de procesingenieurs, met de areacoördinatoren en met de operatoren op de vloer. Je rapporteert aan de Technology & Capital Manager.


Fonction : All


Compétences : All


Secteur : Chemicals


Mobilité

  • Flandres Orientale ( > Belgium > Europe)
Profil recherché

- Je bent ingenieur, bij voorkeur met de optie Elektromechanica, Elektronica of Elektrotechniek of je hebt ervaring in automatisatie. Je hebt kennis van hardware en sofware in een industriële omgeving. Programmeerervaring met DCS (Delta V) en PLC (S5, S7) en kennis van procesregeltechnieken (PID) zijn een pluspunt.


Langue

  • Néerlandais
  • Anglais
Information de contact

Liesbeth Reychler
+32 9 222 26 95
liesbeth.reychler@jobs.hudson.com
Hudson Belgium
Moutstraat 56
9000 Gent
Oost-Vlaanderen
BelgiqueAutomationJob est une société de recrutement spécialisée dans l'industrie 4.0 telle que l'automatisation, la robotique, les systèmes d'information industrielle, les capteurs intelligents ou l'analyse prédictive.


Pour toute question ou suggestion, contactez-nous: +32 474 513 184 ou info@automationjob.com